Thursday, 5 March 2020

PENCARIAN BLOGLIST PERTAMA ELLY MATIN


Assalamualaikum all..rasanya lama dah tak join any segmen. Kali ni rasa-rasa macam nak join je makanya jomlah kita join ramai-ramai. Hsna follower ke 38 blog our sista Elly
☺ 
 Syarat ke 4 sis Elly mintak share lipstik feveret kan tapi..... I never have any lipstick dan tak pernah guna pun and never put any pun.. so disqualified ke untuk berjaya segmen ni eh? adehhhh...takpelaa cuba join jelaaa dulu yee.. 

Thank you!

 

25 comments:

  1. wahh ikut senang jadi nya kak..

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen..good luck!!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hai..good luck jugak tau =) Mohon kita berjaya ! >.<

      Delete

Iklan