Tuesday, 31 March 2020

[You Are In HIS Care]

Untuk semua yang sedang berjuang demi Negara Malaysia yang tercinta, moga Allah jaga! Terutamanya #FrontlinersCovid19. Dan moga Allah iringi kita semua dengan bantuanNya. Oleh itu perbanyakkan doa dan taubah moga diangkat musibah ini dari kita, secepatnya, Insyaallah! 

بسم الله الرحن الرحيم
بسم الله توكلت علي الله
بسم الله الله اكبر
لا اله الا الله محمد الرسول الله في كل لمحة ونفس عددما وسعه علم الله


Daku doakan kalian sentiasa dalam limpahan rahmat, tebaran nikmat, lautan berkah serta curahan rezekiNya yang berterusan sentiasa. Moga dipermudah dan dilancarkan seluruh urusan [dunia dan akhirat], diberikan keselamatan, kesihatan, kebaikan, kemampuan dan kelapangan hati serta perasaan. Moga tetap tenang walau dalam kekalutan. Moga tetap berjuang dalam iringan redha dan bantuanNya. Kerana kami disini hanya mampu bekalkan kalian semua terutamanya barisan hadapan Negara dengan doa-doa kami. Moga kita sama-sama kuat, sabar dan istiqamah dalam juang dan doa dengan kemampuan dan cara masing-masing. 


Kalian, jangan penat untuk doakan kami kerana kami bekerja supaya keperluan kita semua sentiasa mencukupi 😊 We, together fight this to the end !  And please stay at home all. Biarkan kami yang perlu bekerja sahaja keluar yee..  >.- ok be safe all !

Segmen Bloglist Blogbabyshambles

Jom bersegmen bersama-sama guys.. tekan je banner tu terus boleh join tau !

Wednesday, 18 March 2020

PRAY FOR US ALL [COVID-19]








بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ


Ya Allah penyakit ini adalah tentera di antara tenteraMu, Engkau palingkan penyakit ini kepada siapa yang Engkau kehendaki dan Kau timpakan kepada siapa yang Engkau kehendak. Ya Allah jauhkan penyakit ini dari kami, dan dari rumah- rumah kami, dan dari keluarga kami, dan dari isteri-isteri kami dan anak cucu kami, dan dari negara kami dan negara kaum muslimin. Dan jagalah kami dari yang kami takuti dan dari apa yang kami waspadai . Dan Engkaulah sebaik-baik Penjaga dan Engkau adalah Maha Penyayang dari semua penyayang! 

Monday, 9 March 2020

WISH FOR YOU














Selamat Hari Isnin!

Semoga apa yang kamu cita-citakan segera mendapat jawapan dari Tuhan Yang Maha Mendengarkan doa-doamu.

Thursday, 5 March 2020

PENCARIAN BLOGLIST PERTAMA ELLY MATIN


Assalamualaikum all..rasanya lama dah tak join any segmen. Kali ni rasa-rasa macam nak join je makanya jomlah kita join ramai-ramai. Hsna follower ke 38 blog our sista Elly
☺ 
 Syarat ke 4 sis Elly mintak share lipstik feveret kan tapi..... I never have any lipstick dan tak pernah guna pun and never put any pun.. so disqualified ke untuk berjaya segmen ni eh? adehhhh...takpelaa cuba join jelaaa dulu yee.. 

Thank you!

 
Iklan