Wednesday, 4 January 2017

Segmen: Follower meningkat dengan mudah

BlogID:6441770852773651056

Assalamulaikum.. jap jap nak tenangkan diri jap..tatau nape esaited pulak..kekeke..ok ekceli ni festaim Hsna join segmen.. tu yang rasa over tetibe tuh..erk?? haha buat malu je..ketinggalan sangat..kepada penaja tenkiu bagi ai peluang bersegmen..

bila dah masuk taun baru ni kan one of my azam nak tingkatkan follower..tak banyak pun kalau cecah 200 follower tuk tahun TWO ZERO ONE SEVEN ni pun takpedah..kalu over allahurabbi syukur sesangat  

so festep Hsna cuba la join segmen ni..rasanya dah betul caranya..kkk..so korang yang nak tambah follower jugak silalah join sekali..kita tambahkan lagi kemeriahan ukhwah  kita untuk tahun ni..nak join korang klik aje gambo kat atas tu taw..jum bersegmen sambil berukhwah.

salam sayangs manyak-manyak ..muah!

55 comments:

  1. Assalamualaikum.. Balas kunjungan dan dah follow awak.. =) Salam perkenalan.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam..salam kenal =)

      tenkiu wak..dah follow awk jugak

      Delete
  2. salam..singgah sini pulak..tq singgah blog kta,.done follow u

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..tenkiu singgah

      dah follow awk jugak..

      Delete
  3. Terima kasih sudi Join.
    Ini senarai peserta.

    http://nrlsyhrhms.blogspot.my/2016/12/list-peserta-segment-follower-meningkat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome

      and tenkiu back to you sbb sudi anjur segmen ni..

      Delete
  4. singgah di sini, nak tingkatkan follower hsna =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak, blogger error plak, nanti IQ folo blog hsna. dah masukkan husna dalam bloglist IQ, senang nak tengok update =)

      Delete
  5. good luck..in shaa Allah, tercapai hasrat..akk dh follow, guna Google+..

    blog akk pun tk sampai 200 followers, ntahlah, asik follow blog org je, depa x follow back, skrg ni sapa yg follow, baru follow back..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu kak..amin insyallah

      hehe akak antara blogger terawal saya follow kak..

      Delete
  6. Hihi good luck tau awak, semoga bertambah follower :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu.tenkiu

      tenkiu once again sudi invite kita..=) amin insyaallah

      Delete
  7. GOOD LUCK HUSNA SELAMAT BERSEGMEN...

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen cik husna..Nanti kalau saya free, saya joint juga.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. orite.. kita sama2 meriahkan ukhwah di alam maya =)

      Delete
  9. Semoga berjaya..
    Sis pun join segmen yg sama untuk tambahan kenalan & support rakan blogger.. :-)

    ReplyDelete
  10. best of luck husna. kite pun join segmen ni jgak. jom tambah follower banyak2. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu.tenkiu
      tapi nak follow doc tak jumpa button follow la plak..

      Delete
  11. Selamat bersegmen, selamat tahun baharu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kasih

      hihi heppi rockin sunday 8th jan ..💖

      Delete
  12. Baru kakak perasan kakak belum follow sini - sorry dear..
    Malu aje dah selalu masuk tapi tak tengok pun
    OK dah follow:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi ok je kak..nothim to sori la

      tenkiu muah muah kak follow Hsna

      Delete
  13. Heh... sampai lupa wish selamat bersegmen Husna.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. Hai awk! kita singgah follow blog ni. Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam..haippp awak

      salam kenal..dah follow awak manis jugak..😻

      Delete
  15. Salam Husna :) Siqah singgah sini dan follow :) Selamat bersegmen ye. Menarik segmen ni. Nak join jugak nanti. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam..tenkiu for singgah n follow

      memang menarik pun..jum jum

      Delete
  16. thanks follow akak..
    datang follow sini kembali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome manyak2 kak..

      and tenkiu back..😻

      Delete
  17. Hai, singgah sini. gud luck:)

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/01/segment-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haippp..tenkiu for 'he wish wak..😻 dah follow awak

      Delete
  18. Good luck... moga berjaya capai jumlah follower yang ramai... saya rasa salah satu faktor yang tak bertambah follower adalah pembaca view dengan mobile mode... kalau full version dengan laptop, insyaAllah boleh bertambah... agaknya lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah la kan..betul jugak

      Insyallah mana2 pun takpe entry tu dibaca mesej tersampai..eh?? hihi

      Delete
  19. Good luck... moga berjaya capai jumlah follower yang ramai... saya rasa salah satu faktor yang tak bertambah follower adalah pembaca view dengan mobile mode... kalau full version dengan laptop, insyaAllah boleh bertambah... agaknya lah...

    ReplyDelete
  20. hye. datang dari segmen yang sama. Done follow sini juga #56 :)

    http://www.ceritaejoy.com/2017/01/segment-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
  21. done follow..
    dari segmen yg sama

    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/01/segment-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
  22. wish u good luck,
    singgah n follow back

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenku mach mach

      dah follow akak jugak..hihi akak antara blogger terawal Hsna follow..suwit tak?? kiki 😻

      Delete
  23. Singgah sini dari segmen yang sama and DONE FOLLOW your blog ^_^

    https://bluechoralpearl.blogspot.my/2017/01/segment-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. tenkiu. berminat bulih tanya2 Hsna taw..wink!

      Delete
  25. dari segmen yg sama done follow

    https://jepunmari2.blogspot.com/2017/01/segmen-follower-meningkat-dengan-mudah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu for ur clicked!

      dah follow zie jgk..=)

      Delete
  26. Hey I just followed you, and this is crazy, so here's my blog link (amerjaya.blogspot.com). Follow me maybe? :D singgah sini dan follow

    ReplyDelete