Sunday, 7 February 2016

TANDA-TANDA TUBUH MENGANDUNGI TINGGI KANDUNGAN TOKSIN*Tubuh menjadi kurang sihat
*kekurangan tenaga
*peningkatan berat badan
*masalah kulit seperti jerawat,jeragat
*sensitiviti kepada makanan- berpantang makanan
*alergi kepada perut seperti kembung, mencucuk-cucuk dan sbgnya
*sesak dada dan susah untuk bernafas
*sembelit
*sakit kepala melampau


Apa  itu toksin?
Toksin merupakan bakteria yang terkumpul di dalam organ, jantung, hati, pituitari, pankreas dan organ pembiakan.

Pada peringkat awal kita mungkin masih tidak merasai kesan buruknya bila toksin ada dalam tubuh tapi jika dibiarkan tanpa dibuang lama-kelemaan toksin akan betambah dan terkumpul didalam tubuh. 

Dan ia boleh bertukar menjadi penyakit jika tidak dibuang (detok) dari awal kerana toksin akan bertukar menjadi bakteria jahat seterusnya menyerang bakteria baik dalam tubuh. Akhirnya masalah kesihatan lebih serius mungkin akan terjadi. 

Pengalaman Husna menyaksikan pesakit ICU meracau-racau kerana tokin sudah mengganggu saraf otak merupakan salah satu life experience yang Husna pernah saksikan dengan mata sendiri.  Mungkin kita nampak toksin dalam tubuh itu perkara biasa tapi jika tidak ambil berat ia boleh mengacau bilaukan sistem tubuh.
Macam mana cara nak singkikan toksin?

DETOK, proses membuang toksin dari perut/usus/kolon atau proses pembersihan tubuh dari toksin dan kotoran yang terkumpul hasil daripada pemakanan, pencemaran dan sebagainya. 

Samaada anda nak berdetoks dengan jus detok atau pengambilan suplimen itu pilihan anda. Sekarang ni banyak dah resepi jus detoks yang telah diaplikasikan...samaada berfungsi atau tidak jugak depend pada individu...kalau korang boleh konsisten untuk bancuh jus detoks maka resultnya pasti terbaik...tapi bagaimana jenis yang susah nak disiplin dengan pengambilan dan bancuhan jus detoks? Jum cuba detoks dengan herblax...mudah, simple dan pastinya berkesan.Hanya dengan sebiji seminggu menjanjikan tubuh anda bebas toksin dan toksik. Dan yang paling utama ialah Herblax ni berasaskan bahan semulajadi.

Selain herbalax mungkin korang mahukan pilihan lain...klik sini untuk pilihan korang! 

Salam sayang Husna Rahman
talk to me, discuss to me or ask to me directly via 011.2557.9903
----------------------------------------------------------------
"Jagalah perut kerana perut itu gedung penyakit"


No comments:

Post a Comment