Thursday, 21 January 2016

BAHAN YANG MEMATIKAN GEN KANSER | ALTERNATIF SEMBUHKAN KANSER


Di dalam tindak balas badan yang normal terdapat dua jenis reaksi biokimia iaitu antara acetycolin  dan deacylation yang membantu menguatkan sel hidup dan menyingkirkan sel-sel mati atau sel-sel berpenyakit dengan tersusun.  Walaubagaimanapun bagi penghidap kanser, sel-sel berpenyakit ini akan bertindak mengaktifkan gen kanser yang lain akhirnya kanser makin merebak lebih banyak lagi.

Korang boleh cuba baca sini tentang reaksi antara acetylation dan deacylation 
Korang tau tak?

Pengaktifan gen kanser akan  menggalakkan penyebaran sel-sel berpenyakit dan melemahkan ketahanan imuniti tubuh untuk menentang penyakit lain.

Oleh itu dengan mengawal paras deacytilation dan mengawal jangka hayat gen dapat membantutkan pengaktifan gen-gen kanser. Resveratrol mempunyai potensi yang tinggi untuk menghalang gen kanser daripada terus aktif membahagi dan merebak ke bahagian lain di dalam tubuh dengan meningkatkan pembekalan deacetylation yang sesuai untuk kegunaan sistem didalam tubuh.

Resveratrol sememangnya terbukti didalam kajian sains  ia dapat menterbalikkan pelbagai punca penyakit dengan membekalkan sumber antioksidan yang sangat tinggi untuk menentang dan meneutralkan sel-sel tubuh yang berpenyakit supaya menjadi lebih sihat dan mempungai pertahanan terhadap pelbagai faktor penyakit terutama masalah penuaan seperti kanser dan lain-lain.

Resveratrol mempunyai keupayaan untuk hentikan malah menghapuskan gen kanser jika diamalkan secara berterusan. Jadi tidak lagi mustahil untuk sembuhkan kanser!

Bagaimana nak dapatkan sumber resveratrol?


VIVIX terdiri daripada sumber resveratrol paling unggul yang diformulasikan sekali dengan polifenol (antioksidan) yang dapat menterbalikkan masalah genetik seterusnya menjadikan sel berkembang dengan normal.

Resveratrol membantu melindungi sel dan meningkatkan fungsi sel sihat keseluruhannya. 

Susuna molekul unik resvratrol mem[u mengecutkan sel-sel rosak (sel kanser) seterusnya disingkirkan daripada tubuh. Oleh sebab itu, pesakit kanser mempunyai harapan untuk sembuh dari kanser jika betul pada cara dan usahanya.

So sekarang fight that cancer with VIVIX resveratrol juga antara alternatif yang perlu anda pertimbangkan untuk anda bebas dari serangan kanser. 

.
I, Husna Rahman wish you the best & please continue keep on your mind:
Allah takkan kurniakan setiap sesuatu (penyakit, ujian, kesusahan, kemiskinan, kelaparan) jika hambaNya tidak mampu untuk menanggungnya.  Usaha + Doa+ Tawakkal itu peranan utama kita as a hamba. 

Be happy be positive as always dears!! lov'ya..


Salam sayang,
Husna Rahman, 011.2557.9903

No comments:

Post a Comment