Friday, 28 August 2015

VIVIX SEBAGAI PENAWAR TAHAP SEL SELULAR: SIRI II

SIRI II

Kenapa VIVIX mampu merawat pelbagai jenis penyakit –penyakit kritikal?
Seperti:

Kerana VIVIX mampu membantu merawat hingga ke akar umbi atau lebih mudah faham merawat sel iaitu pusat segala jenis penyakit bermula.  Setiap hari sel diserang dengan tekanan, serangan radikal bebas yang berterusan, diet yang tidak seimbang, pemakanan yang bercampur bahan kimia atau toksin di persekitaran kita. Lebih banyak serangan dihadapi lebih tinggilah peluang mendapat  penyakit berkaitan akan dihadapi.
Oleh itu perlindungan sel amat perlu melalui pemakanan jus VIVIX yang diformula secara semulajadi malah telah diuji secara klinikal oleh saintis Shaklee. VIVIX mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.
Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mnegandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan.
VIVIX merupakan revolusi penemuan paling terbaik Shaklee. Kalau dah namanya revolusi boleh bayangkan tak betapa besarnya kesan kebaikan dan keberkesanan VIVIX. Ia terbukti mampu merawat sel sehingga ke tahap selular.


KLIK DISINI untuk mengetahui apa itu SEL TAHAP SELULAR.
.
yOur truly Shaklee Independent Distributor Husna Rahman
Looking for more healthy tips lets explore my page TIP SIHAT or FACEBOOK Husna Rahman  
or personally talk to me via sms/whatsapp 011-2557 9903 or e-mail me at husnasukahijau@gmail.com
Or meet me on instagram @husna.rahman
🚲..🚙..🚄..🚃..🚉..🚅..🚤..🚢
-Because life is a journey. A beautiful journey worth if you have a healthy life-


No comments:

Post a Comment