Thursday, 12 January 2017

KENAPA AI PILIH DIA?

Kemain title..wehuu
haha tapi sape tamau rugi! 
CARA NAK ATASI MASALAH PARUT  BESAR

Bagi yang tatau dan masih tak jelas what the thin la Vivix nih? Juz tonik antioksidan yang mampu tembus jaaaaauuuh kedalam sel > nak repair nak improve Nak repair sel dari luar sampai la jauh kedalam ..kau hingat senang nak tembus sistem badan kita ni!?

u know wat?? sebenarnya banyak nutrient, vitamin yang termusnah masa on ‘he way nak tembus jauh kedalam sel badan disebabkan oleh macam2 tekanan even dari dalam badan sendiri. ..like suhu badan, pemakanan, sinaran uv ( mana yang keje kat mesin fotostat tu highly involved jugak tu), stress, mood swing..semua tu efek condition tubuh kita taw..tak caye cer ingat balik apa kita rasa bila stress??

Ada yang rasa sakit kepala, migrain, nak nangeh aje, ada yang bila stress je sakit belakang (juz like me.lol) kan?

Efek tu..

So dengan antioksidan super pawer can help us to penetrate hingga jauh kedalam sel selular.. So sel kita kekal sihat muda dan betenaga..Insyaallah bila kena bila betul cara jaganya takde penyakit lahh..giteww

Mana-mana perkembangan sel tebantut, terganggu atau nak rosak tu terus tonik ni bantu sekat kerosakan pastu repair balik, mana part yang elok diimprove pulak.. Tu yang sape amal ni makin muda sihat dan ceria ajew..repair + improve

Ini ropa dia liquid pekat merah masam manis sedap!
enough once a day


nih la yang maksudnya bila sihat dalaman kuat luaran.. kecantikan kemudaan kehemseman lebih lagi teserlah taw

Kenapa giler2 sangat minat dengan Vivix ni? 
Ai is cuba konsisten dengan vivix ni supaya lobang2 bekas mr.J betapak dari dulu terus tekambus pastu repair balik lapisan-lapisan kulit yang dah rosak teruk..dan licin balik..amin Insyallah! ni kira final stage la tuk rawat masalah mr.J ni..sebelum tu atasi masalah dengan suplemen basic dulu which are ESPProtein +Vita C + B Complex + Vitalea + Alfalfa Complex >> set gempur jerawat.. perghh!..dah ilang masalah jerawat keep naik baru masuk part nak repair kesan-kesan tuh.. 

Dan satu lagi sebab nak improve masalah rabun sebab asal ai is bukan rabun pun..So chance nak improve tu ada (ada ati nak tinggal spek ..kah!).. part ni Hsna ambik vitamin A sekali sehari > Carotomax

Korang tau kan sel ni basic la dalam badan kita..sel + sel + jutaan lagi sel akan membentuk kita ni as a manusia..sihat sel maka sihat la diri kita ni.. so Vivix ni antara pemakanan yang pawer untuk maintain sihat, gojes and super pawer.. clear dak? Tak paham tanya, tamau tanya rugi, malu nak tanya bulih lebihkan pembacaan..gugle kan hade? Pe susah..

Jangan sakit aje baru nak cari solusi, sementara masih sihat la kena manfaat supaya maintain ajow..ye dak? 




30 comments:

  1. hehe saya pun de masalah parut skarang ni, jerawat tumbuh time nak dekat period tu tak kisah sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa macam ni pun geram jugak..baru aje parut2 lama ilang eh eh dah dapat yg baru..adeh

      Delete
  2. Vivi memang banyak kebaikkan dan kegunaannya tetapi harganya sangat mahal. Untuk orang yang bergaji rendah memang susah nak beli Vivix yang bagus ni. Sayangnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vivix memang best..sama jugak dengan harga dia tapi once dah ambik terasa berbaloi pasti akan faham kenapa hage dia sampai mcm tu sekali..amazin feelin dan effect taw

      Delete
  3. Baguslah rajin amalkan. Muka saya pun ada masalah Mr.J juga. Hehehe. Tapi tulah, nak jaga ni kena rajin. Kalau malas memang tak ke mana. Huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..betul sangat..kalu malas hapepun tak jadi..

      Delete
  4. Vivix agak tu memang rasa macam mahal je haha tapi okay la harap masalah muka tu settle eh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah

      dah makin ok pun..alhamdulillah

      Delete
  5. vivix ni mmg bagus kata kekawan...ni baru order utk anak dara kot2 serasi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju

      alhamdulillah anak kak ambik untuk apa kak? untuk kulit mcm Hsna jgk ke??

      Delete
  6. Replies
    1. superpawer antioksidan kak..rugi tamau..hihi

      Delete
  7. e'in ade bace yg vivix nie elok utk slip disc.. betul ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu, Insyaallah sangat elok..

      Vivix pun vivix jugak yang penting penjagaan diri lebih ptg..jaga makan jaga daily lifestyle

      Delete
  8. menarik...
    tp hrga boleh tahan kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan~~~ sangat tertarik la klu Vivix nih

      hage memang r..tapi quality the best super pawer kot~~

      Delete
  9. nice share...time sihat kna jaga2, spaya tak sakit nnti.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..betul..cegah better than cure..thumbs up!

      Delete
  10. u did a good job for reviewing product... u explain it in easiest way but briefly explained... thumbs up.. anyway, this is my blog http://mrparanoidwords.blogspot.my/... 1 request from me, bole tak buat review utk product penjagaan kulit utk lelaki

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tq alhamdulillah

      i will Insyaallah

      Delete
  11. Terima kasih Husna sebab tak pernah jemu share benda yg baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..terima kasih banyak2 kak...comment akak sangat bg positive vibe kat Hsna
      thanks jugak baca tanpa jemu

      Delete
  12. one day insyaAllah ada rezeki lebih nak cuba jugak vivix ni

    ReplyDelete