Friday, 6 May 2016

NAK CANTIK & AWET MUDA PERLUKAN HIGH MAINTENANCE KE?


Best ke best tajuk kali nih? Eheh…..Nak benda baik, cantik dan elok haruslah kan… Kalau ikut kira-kira yg sbnrnya xde la high sangat....depend la kot….

Cuba fikir cmni….Kalau selama ni tak pernah nak labur demi kesihatan dan kecantikan kita..eh eh tiba-tiba bila umur dah cecah 30-40 tahun baru cuba nak berjinak-jinak dengan penjagaan kesihatan dan kecantikan..agak-agak berapa byk kita kena topup balik yang lepas2 tu… haruslah banyak kan sebab sebelum ni xpenah invest pun

Tp 1st start je la mungkin banyak sikit kena keluarkan bila dah masuk next move xdela banyak manapun kan.

Macam Hsna la..masa 1st nak beli vitamin & supplement utk atasi masalah jerawat ni banyak jgk la…tp sekarang ambik yang perlu sahaja..sebab mslh jerawat dah xde dah, insyaallah…skrg ni ambik yang untuk baiki parut pastu untuk maintainkan kesihatan kulit iaitu Shaklee Collagen Powder, ESP protein dan Vita C..yg lain tu ambik jgk tapi Hsna tetapkan timing tertentu…mcm detox dgn herblax seminggu sekali, ostematrix Hsna ambk 4kali seminggu.... Hsna susun timing & schedule ikut kesesuaian tubuh dan tahap keperluan…kalau stress over sikit ambik la B complex….sifir mudahnya cmni kita kena bijak ambil tahu keperluan dan keadaan tubuh kita sendiri… ni cara Hsna, lain org lain caranya….
 
Setuju sangat aih apa yg pakcik ni cakap..kita skrg tentukan kita akan datang! 

Pasni Hsna plan nak konsisten dengan Vivix pulak..hehe…umur makin banyak kan..tp nak jugak kesihatan yang excellent tip top..so nak kena jaga betul2..nak  invest pun mestilah nak pilih yang paling terbaik..semestinyalah kan…kesihatan itu kekayaan tapi kalau sihat + cantik awet muda pulak….allahu syukur Alhamdulillah…my life goals tu!!! 

So korang nak jugak? boleh refer Hsna direct...Hsna kasi cun punya consultation lg2 bab masalah kulit terutamanya..Hsna kasi korang boleh jatuh cinta bekali-kali punyalah dgn diri korang....erkk!!!....ye tengok je cermin.."eh eh cantiknya insan yang bediri depan cermin nih...."....hehe.....mana xjatuh cinta kan....

lagi2 kita ondeway nak raya ni kan...lbh krg 3 bulan dari sekarang..haaa elok sangat la tu kalau mula sekarang..nice timing!! cukup 3 bulan tiba nak raya kulit glowing bersinar-sinar, badan cantik melecu berseri-seri aihh...soo....

Anything boleh reach Hsna kat 011.2557.9903, insyaallah at any time...salam sayang -HR- 

This is me! eheh...say Alhamdulillah...cantik ciptaan Tuhan kan?? erkkk..hehe

No comments:

Post a Comment