Thursday, 24 March 2016

MULTIPURPOSE CREAM SEMULAJADI

Spjg hidup xpernah guna krim ..cewahh..tp serius tak suka krim-krim neh..leceh
#.sebab pertama xsuka krim akan buatkan tgn mcm berminyak
#.sebab kedua kbykn krim yg kat pasaran xsesuai dgn kulit sendiri ..org lain pakai makin lembut ak pakai makin kering dan ksr... baik tgn ori lg lembut...hakhak
#.xsuka bau krim yg wangi melebih.. Haha
#.akan rasa gatal kulit lepas apply krim
.


tp tidak dgn multipurpose cream ni .. yes untuk multilevel umur jgk...sejak dr bayi sampai warga emas boleh guna cream herbal ni..NO PARABEN, NO CHEMICAL SUBSTANCE ADDED dan yg pasti SEMULAJADI, tak melekit/belengas , bau ala-ala daun2 segar je..

Husna kena jugak guna krim sbb cuaca skrg sgt teruk..atleast ada krim pelindung multipurpose ni takdela pedih sangat kulit bila direct terdedah kepada  matahari..selain guna untuk light protection, krim ni adik Husna guna untuk kurangkan gatal kesan ekzema, ye la cuaca panas mudah sgt gatal-gatal kan so sapu cream ni insyallah tahan sikit merah-merah dan gatal-gatal kat kulit .. nasib  baik ada cream semulajadi terbaik ni .. kita suka alam lagi suka.. its natural kan? ..eh jap-jap..tertinggal satu lg tip..nak mudah kecut jerawat yg baru nak kembang tu pun boleh.. sehari je dah kering... serius best! mmg multi sungguh aih function dia.. 
.
Only RM29
Order:011-2557 9903/kotakconteng.blogspot.com



No comments:

Post a Comment