Tuesday, 1 March 2016

CARA ATASI MASALAH JERAWAT EKSTREM


Masalah JERAWAT satu hal dah, tambah pulak masalah PARUT....grrrrghh!!

Kadang2 rasa mcm dah putus asa nak cari solution... sshnya nak cover masalah jerawat-parut ni..

Kalau ikut pengalaman Husna, dengan 6 jenis suplimen ni jika diamalkan secara konsisten + berdisipilin + close guide from your SID Insyaallah  dalam masa plg kurang 3 bulan you blh lihat dan rasai kelainan pulak kat kulit muka you

Dengan syarat you willing  to give me your 3 month period for me to guide you dengan pengambilan suplimen asas HEALTHY BEAUTY dengan cara yg betul..

#protein shake ESP untuk penggantian sel kulit baru yang cepat dan lebih sihat. Singkirkan segala  yang lama dan ganti dengan kulit yang baru

#Vita C Plus untuk lindungi dari kerosakan kulit – kesan cahaya matahari/ radikal bebas / terdedah kpd pencemaran

#B Komplek untuk elak kesan stress kpd kulit- bila stress sebenarnya ia akan memberi kesan tekanan kepada kulit, jerawat makin bnayak naik, kedut-kedut makin bertambah dan kulit menjadi lesu dan kusam

#Vita Ecomplex berfungsi untuk membaiki parut serta kembalikan struktur kulit yang sihat dan cantik

#Multivitamin Vitalea  membekalkan sepenuh nutrisi untuk dapatkan ciri-ciri kulit sihat- Kulit wajah yang bersih mampu menyerap nutrisi ke tahap yang lebih maksima.

#Shaklee Collagen Powder penting untuk mengembalikan keanjalan, keremajaan sel kulit, melembapkan kulit supaya jerawat lebih segan untuk naik..

**Add on masalah jerawat ekstrem: Zinc complex untuk elak jerawat naik & GLA complex untuk kawal selia hormon punca jerawat

rasa2nya dah tiba masanya untuk you berubah dan dapatkan kulit yang lebih sihat dan cantik kan??

Tunggu apa lagi Husna ada SPECIAL offer untuk yang benar-benar berhajat nak ubah penampilan kulit anda mulai sekarang...

offer ini hanya valid kpd yang benar-benar dan serius nak berubah sahaja...kalau sanggup Hsna guide anda  boleh direct wasup Hsna di 011.2557.9903 ... this is the time for you to shine dears!!..lelaki ke perempuan ke Hsna tak kisah..bagi yang sanggup nak Hsna bantu sahaja ye.. =) sama2 kita berubah..

#ProjekCantikCaraSihat
JOIN #ExclusiveBeautyTeam now!!











 Anda perasan tak perubahan diorang nampak semulajadi??? Kann??
Nak jadi part of us cepat-cepat pm 011.2557.9903 tau..Salam Sayang Husna Rahman



No comments:

Post a Comment