Tuesday, 22 March 2016

CANTIK & SIHAT DARI HUJUNG RAMBUT SAMPAI HUJUNG KAKI!!

jum jadi cantik & sihat dari hujung rambut sampai hujung kaki!!
wow..best giler hanya dgn ESP pun boleh cover seluruh tubuh!!

jimat plus awesome kan?

Korang tahu tak?


10 juta sel kulit mati sehari!!!
untuk tujuan penggantian semula, kulit sangat perlukan protein.

itu baru kulit , rambut gugur plg kurang 100 helai sehari untuk penggantian rambut baru
bayangkan kalau "bahan" yang nak ganti rambut baru tak cukup , makin lama makin nipis ke makin tebal rambut korang? rasanya dalam sehari mesti lebih 100 helai gugur kan?

dan ini faktanya!!
90% rambut terdiri daripada protein yang dipanggil keratin. Purata umur setiap rambut adalah 3-4 tahun selepas itu rambut akan gugur dan diganti dengan yang baru.

Baca sini untuk Tip Rambut Cantik

lagi gempak bila promo beli 2 less atau beli 6 percuma 1
011.2557.9903

Salam Sayang Healthy Beauty partner Husna Rahman

 




No comments:

Post a Comment