Tuesday, 16 February 2016

3 KELEBIHAN LUAR BIASA PENGAMBILAN ZINC


KELEBIHAN PROMO SHAKLEE FEBRUARI 2016!!

ZINK COMPLEX
~~Beli 3 PERCUMA 1
dengan nilai hanya #RM36 boleh atasi masalah macam kat bawah ni? berbaloi kan..? Jum terokai jap..


1#. Kurangkan keguguran rambut
Membantu menguatkan rambut seterusnya mengurangkan keguguran rambut.
Membantu mengaktifkan 200 jenis enzim yang menggabungkan DNA, RNA dan protein untuk membantu regenerasi sel-sel serta memelihara metabolism gigi, kuku, rambut serta pertumbuhan remaja.
.
2#.Tingkatkan kesuburan lelaki
Meningkatkan kelestarian sperma.Kajian menunjukkan bahawa ketika sperma bertemu ovum, ovum akan melepaskan sejumlah besar mineral zinc yang peranan sangat penting dalam proses pembuahan/penembusan sperma kedalam ovum. 
.
3#.Kurangkan jerawat
Zinc mengawal penghasilan minyak pada kulit yang menjadi punca utama naiknya jerawat serta melawan pertumbuhan jerawat
Zinc terlibat dalam sistesis protein dan pembentukan kolagen dalam badan 
untuk membantu dalam pertumbuhan tisu supaya kulit sentiasa segar


testimoni sendiri je sebab share dari pengalaman sendiri, lebih senang nak sampaikan kebaikanya sebab dah rasa sendiri..hikhik...ni bukan iklan semata-mata, ini REAL yang betul-betul real punya perasaan...haha..melalut ntahapaapa..so mana testimoninya???

baca right down dears....


Husna ambik Zinc Conplex ni 2 biji je sehari khas untuk kurangkan kenaikan jerawat kat muka tapi tak sangka pulak rambut pun dah tak gugur macam dulu..bukan setakat tu je kegatalan kulit kepala jugak makin kurang..kalau tak memang tak boleh nak simpan rambut panjang....serabut dengan rambut gugur la, gatal kepala la, berminyak la...tapi sekarang i am fine...

Bila duk buat keje kat dapur confirm terhiris jari sikit-sikit tu biasa, lagi-lagi kalau lepas asah pisau...seram!!
so bila ambik Zinc Complex luka cepat aje kering, darah pun sikit je keluar..kiranya tak sempat melarat luka dah kering dan sembuh, sebab tu bagi penghidap diabetes sepatutnya wajib ambil zink untuk elak luka terkena jangkitan dan melarat...nanti luka cepat je kering..insyaallah.

So dah dapat berapa ilmu hari ni pasal Zinc? boleh la kan buat panduan kenapa la rambut banyak gugur? kenapa la jerawat tak serik-serik naik? kenapa la isteri susah nak hamil? erkkk..jap ni untuk husband la...jangan duk asyik suruh isteri je usaha makan itu berubat ini, abang diam aje...ambik Zinc untuk tingkatkan kualiti dan kuantiti sperma. 

boleh baca sini untuk detail ye bang ye..bagus ajak isteri sekali.. 

until now salam sayang Husna Rahman , do contact me via 011.2557.9903



No comments:

Post a Comment