Monday, 18 January 2016

PENCUCI MUKA SEMULAJADI PILIHAN RAMAI


NUTRIWHITE diekstrak daripada patent-pending whiten-16 yang merupakan  campuran daripada 16 nutrient botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk menjadikn kulit lebih putih, cerah dan bercahaya.

Terdiri daripada ramuan yang selamat tanpa risiko kesan sekunder- Mengandungi Vitamin C derivative (ascorbyl/glucoside).


 KECANTIKAN SEMPURNA DIPEROLEH DARIPADA ALAM SEMULAJADI DAN DISEMPURNAKAN DENGAN SAINS.





SET NUTRIWHITE

NutriWhite Action Makeup Remover
-melincinkan, melembutkan dan menambahkan seri muka
-tidak menyebabkan kulit berminyak
-Tunas Pokok Bic: menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan spt menggelupas/menipiskan kulit
-Aloe Vera: menyegarkan dan menegangkan kulit

NutriWhite Gentle Deep Foaming Cleanser
-membersih, melembutkan dan menyegarkan kulit
-Rumpai laut: menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati serta menegangkan kulit
-Starwberri Begonia: mencerah dan mengimbangkan pigmen
-Alga Hijau: menyahtoksin dan melembapkan

NutriWhite Soothing Radiance Whitening Softener
-melembutkan dan membantu menyeimbangkan Ph yang seimbang
-Rosemarry: menyegarkan dan menegangkan kulit
-Kudzu:menegangkan dan mencerahkan kulit
-Marshmallow: melembapkan kulit

NutriWhite Daily Defense Whitening Essence
-Bearberry: mencerah dan menegangkan kulit
-Strawberi Begonia: mengimbangkan pigmen
-Kacang Soya: melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam
-Mulberi: mencegah kerosakan kesan daripada cahaya matahari
-Vitamin C aktif: memperbaiki kulit dan mengembalikan seri wajah
-lembut dan mudah diserap oleh kulit

NutriWhite Spot Whitening Treatment
-Likuoris dan Peony: mencerah, melindungi dan menghilangkan radang kulit
-Cat’s claw: menegangkan kulit
-Vitamin C Aktif: member kecerahan dan menghaluskan kulit
-memperbaiki kesan-kesan mataharai serta jeragat kulit dengan cepat

NutriWhite Daytime Whitening Lotion
-Kaya dengan pati botani: Mulberi- mencegah kerosakan kulit kesan cahaya matahari
-Mountain Arnica: menghilangkan radang kulit
-pelembap yang bertindak di setiap sudut wajah
-membina daya ketahanan kulit terhadap persekitaran luar

NutriWhite Overnight Renewal Whitening Cream
- memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
-Linden: menyihatkan kulit secara mendalam
-Scullap; mencerah dan menghilangkan radang kulit


-Vitamin C Aktif: mengurangkan tompok hitam, mengembalikan seri wajah




NUTRIWHITE BEKERJA DENGAN 5 CARA:




#.MENGHALANG
-kerosakan matahari dan alam sekitar dengan aktif melindungi kulit anda dari merosakkan gelap kesan sinar cahayamatahari dan UV

#.BERKURANGAN
-rupa pigmen gelap dalam kulit untuk mencegah nada kusam
-kulit lebih cerah, bercahaya, perubahan warna kulit dapat dikurangkan

#. MENYEKAT
-rupa pigmen dari sel-sel kulit asas daripada memindahkan kepada lapisan atas, membantutkan kemunculan tompok-tompok hitam

#. MENCERAH
-melindungi melanin yang sedia ada supaya kulit lebih rata dan cerah.


#.MEMPERBAHARUI
-Mengeluarkan sel-sel mati yang menyebabkan blotchiness, mencerahkan kulit dan kulit lebih bercahaya.

.
Kenapa set NutriWhite menjadi pilihan ramai?
1. 100% semulajadi berasaskan tumbuhan
2 Tahan lama - 5bulan hingga setahun...caye tak? berbaloi tau walau harga sedikit tinggi..timing vs price memang menjimatkan!!
3. Berkesan dan selamat kerana tiada kandungan bahan kimia
4. Mesra alam
5. Kesan yang over best dan tak disangka-sangka menjadi dan berkesan



.
Testimoni Husna sendiri, Husna paling suka foaming cleanser NutriWhite, picit sikit je tapi dia punya buih banyak dan macam best je duk gosok-gosok muka macam dah taknak basuh dah...best sambil massage muka, terasa segar, lembap dan bersih je..dan yang paling best  Foaming ni odourless, mmg takde bau sebab takde campur pewangi yang mengandungi bahan kimia..thumbs up  untuk pencuci muka NutriWhite ni...sesuai untuk lelaki dan wanita ye!! 
.
Jum godek-godek lagi testimoni lain: 









Salam Sayang Husna Rahman | Rakan Sihat Anda | 011.2557.9903

No comments:

Post a Comment