Thursday, 10 December 2015

3 TIP KURUS MUDAH & SENANG

[TIP KURUS MUDAH & LOGIK]
#1.Buang apa yang patut dibuang
#2.Beri apa yang patut badan terima
#3.Exercise & makan dengan cara yang betul.

=====================================
-TIP SUPLIMEN SHAKLEE-
Lepas breakfast –Cinch/Vitalea
Lepas lunch- Vitalea/ 3 biji lecithin
Minum petang- Cinch
Selepas/sebelum makan malam- 3 biji Lecithin
.
Herblax- 3 biji, 2-3 malam berturut-turut – selepas itu ambik 1-2 biji seminggu sekali sebelum tidur.



‪#‎CinchShake‬
ღDalam proses penurunan berat badan peranan protein sangat penting untuk membantu membuatkan rasa kenyang dengan lama dengan melambatkan proses pencernaan.

‪#‎vitaleawithironformula‬
ღMembekalkan tenaga serta mencukupkan nutrisi oleh tubuh.

‪#‎lecithin‬
ღMembantu memecahkan dan membakar lemak. Lecithin akan bantu kisar lemak halus-halus.
ღLecithin ni macam magnet lemak. Mula-mula pecahkan/kisarkan lemak lepastu lecithin akan bantu apungkan lemak dalam darah untuk dikumuhkan. Kalau tak dikeluarkan lemak akan melekat pada dinding perut, then perut "ter"buncit pulak dah..

‪#‎herblax‬
ღUntuk detoks saki-baki bahan kotor yang lekat dekat dinding perut. Jadi penyerapan setiap nutrient dan vitamin yang dimakan mampu diserap sepenuhnya.
ღSelain tu jugak, bila usus dah bersih makanya toksin makin kurang, tubuh makin sihat, kulit makin cantik, perut makin kempis, penyakit tak lagi nak datang. Sebab usus dah bersih!

Husna pasti korang pernah dengar " perut(usus) sarang penyakit" atau "kebanyakan penyakit bermula dari perut".
Kenapa macam tu? Sebab apa yang kita makan akan disimpan didalam perut sementara diproses termasuklah toksin. Jum bertindak sekarang..kenapa perlu tunggu lagi???


Dapatkan suplimen kurus ni sekarang...dengan pembelian penuh akan ada‪#‎freegift‬ ‪#‎tips‬ ‪#‎freeconsultation‬ ‪#‎freepostage‬ istimewa untuk anda!! 
.
kalau anda double bertuah akan ada ‪#‎specialdiscount‬lagi...‪#‎DECEMBERSpecial‬...

.

atau anda boleh direct ORDER sini.

No comments:

Post a Comment