Monday, 2 November 2015

PERFECT PACKAGE- CANTIK NAK, KACAK NAK..SIHAT PUN NAK!!

Assalamualaikum
berhabuk blog..xsempat nak update+ xde mood+xde idea+malas
package per package 
◕‿◕
eheh!!


Berapa ramai sini yang nak kulit licin, cantik & sihat..cantik, kacak pun takde gunanya kalau tak sihat kan? sila-sila sentap bagi yang terasa..bagi yang duk terkejar nak cantik, kacak, putih tapi terabai dan tak ambil berat part kesihatan dan keselamatan malah tak pernah nak kisah pun keperluan yang diperlukan oleh tubuh. 
.
3 nikmat& rezeki  besar yang Allah amanahkan untuk setiap dari kita.

IMAN
KESIHATAN
KEBAHAGIAN
.
bila dah amanah maksudnya perlu dijaga dengan baik kan?
sini Husna fokuskan kepada KESIHATAN ok..??
.
Baru-baru ni Husna ada attend Wellness Program by our Shaklee Team 
sharing yang awesome, input yang gempak, effect yang wow!!
seriuss best...teruja nak attend lagi..hehe! insyaallah
sape-sape nak ikut lain kali boleh pm Husna direct  011-2557 9903
Husna tolong arrangekan...even you bukan member pun you boleh datang untuk absorp a lot of 
golden health info...definitely you takkan rugi but you sure will gain something precious..insyallah.
.
Pakar nutrisi tu cakap kita perlu makan 5 jenis hidangan sayur serta 5 jenis buah yang berlainan warna dalam sehari barulah tubuh menerima cukup mineral an zat. Bila tubuh you cukup zat, sel akan sihat bila sel dalam badan sihat maka terserlah lah kesihatan luarannya..kulit makin sihat,glowing, tegang, bertenaga....dan awet muda je selalu. tapi selagi tak cukup 10 hidangan tu selagi tu you tergolong dalam golongan yang kurang keperluan nutrisi dan mungkin timbul beberapa masalah kesihatan seperti kulit kering, keletihan, lesu, kulit muka tak berseri, stress, kulit kasar dan banyak lagi..nak ke berterusan macam ni??

contoh 5 jenis sayur yang berlaian warna:
1.Terung
2.Tomato
3. Brokoli
4. Kubis
5.Karot 

5 jenis buah pulak:
1.Pisang
2.Anggur
3. Jambu
4.Strawberi
5.Oren





ni paling kurang la..nak tanya ni??
MAMPU KE nak supply semua tu setiap hari?
MAMPU???
.
Cakap kat diri sendiri...KESIAN......!!
ha.ha.ha.
.
So ada cara simple giler macam mana nak selesai ni..
VitaLea with Iron Formula mengandungi hampir kesemua 28 jenis mineral penting yang amat penting untuk tubuh.

Dari A-Z
Dari nombor 0-infiniti..

ADA BRAN!!!
nih dia buktinya..
siap bersalut SPIRULINA lagi..
ni plak version kanak-kanak punya..

klik sini nak tahu kelebihan VITALEA ni..
.
then goahead..go..go..digest the info perfectly because it's good for everyone who take it with fully understanding on  what you take & eat everyday
.
your body your responsibility your amanah!!
assalamualaikum until here
p/s: Wellness Health Program, our teams!

No comments:

Post a Comment