Thursday, 3 September 2015

VIVIX UNTUK HAMIL.Baby?

Majoriti nak baby kan?

Comel, manja, nakal, penyejuk mata dan jiwa..
.
Eh jap..ye la utk yg dah kawin semestinya.. 
Yg belum kawin, dimohon kawin dulu.. ekekeke
.
TAPI!!!
xsemua dapat dengan mudah
Alhamdulillah bg yg murah rezeki utk dapat anak
Tapi camna dgn orang yg 
"susah" utk dapat anak.? 
.
Masalah dalaman samaada si suami atau si isteri, rezeki masih belum sampai atau mungkin juga Dia mahu hambaNya berusaha lebih dulu untuk kita hargai apa yg kita akan perolehi nanti.. insyallah. !
.
Namun pelbagai usaha telah dicuba tapi tetap ALLAH masih xbg lg.. xpe cuba lagi insyallah mungkin masih banyak cara dan usaha yg ALLAH xtunjuk lg
.
Cthnya: amalkan VIVIX untuk kesihatan dalaman secara menyeluruh untuk suami & isteri.
.
Pls follow my next post untuk manfaat VIVIX lebih banyak lagi atau boleh explore belog Husna Bagaimana Vivix memperbaiki masalah KESUBURAN ?Vivix shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol merupakan anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Antioksida pula berfungsi untuk melindungi sel daripada rosak, musnah samaada daripada faktor dalaman atau luaran. Faktor dalaman seperti pemakanan atau komposisi tubuh manakala faktor luaran seperti sinaran uv, merokok, pencemaran bahan kimia dll. Semakin banyak terdedah kepada faktor-faktor tersebut maka lebih banyak berlakunya "oxidative damage".  Dengan kata yang mudah, lebih banyak oxidative damage lebih banyak sel menjadi rosak, begitulah sebaliknya. 

Fungsi Resveratrol dalam VIVIX bertindak melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage. Apabila telur yang 'dilindungi' ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. Oleh sebab itu salah satu 4 mekanisme VIVIX ialah mampu memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal. Vivix juga membantu meningkatkan kesihatan lelaki dan wanita dengan meningkatkan lagi kualiti benih telur dan sperma, memanjangkan jangka hayat telur dan sperma dan sekaligus meningkatkan peluang untuk disenyawakan.4 MEKANISMA UTAMA VIVIX:

1Mempertahankan sel (cell defense)

2. Memberi tenaga kepada sel (cell energy)

3. Memperbaiki sel (cell repair)

4. Meningkatkan prestasi sel (cell performance).

YOur truly Shaklee Independent Distributor Husna Rahman
Looking for more healthy tips lets explore my page TIP SIHAT or FACEBOOK Husna Rahman  
or personally talk to me via sms/whatsapp 011-2557 9903 or e-mail me at husnasukahijau@gmail.com
Or meet me on instagram @husna.rahman
🚲..🚙..🚄..🚃..🚉..🚅..🚤..🚢
-Because life is a journey. A beautiful journey worth if you have a healthy life-

No comments:

Post a Comment