Monday, 24 August 2015

Ciri-ciri Minyak Ikan Terbaik


Dalam banyakII jenis minyak ikan kenapa minyak ikan ni?
.
Sebab cara penghasilannya sangat teliti dan terjaga. 
.
Camna?

.
Shaklee menggunakan KAEDAH ULTRATULEN BERGRED FARMASEUTIKAL teknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard.

Proses ini merangkumi proses penyulingan proprietary tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak omega-3 yang paling tulen dan paling semulajadi. Proses ini tidak merosakkan khasiat yang sepatutnya ada dalam kandungan minyak ikan yang dihasilkan.
Sementara itu juga proses ini mampu menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenic, cadmium, dioksin dan PCH (polychlorinated biphenyl-merupakan bahan kimia industry yang sangat toksik). Toksik-toksik ini mungkin melekat pada ikan didalam laut.
Kebanyakan pengusaha-pengusaha menggunakan kaedah PENYULINGAN TEKANAN TINGGI untuk mengekstrak minyak ikan yang mana kaedah ini bukan hanya memusnahkan sesetengah nutrient malah tidak dapat menapis kandungan logam yang membahayakan kesihatan
.


Dan specialnya lg bila ikan yg diekstrak ialah dari ikan dari air laut dalam. Kenapa..??

Ikan dari air laut dalam mengandungi asid lemak tidak tepu yang sangat tinggi iaitu EPA dan DHA yang boleh:
♡merendahkan lemak dalam darah
♡menurunkan pengumpulan platlet darah 
♡melambatkan pembentukan thrombus
♡merawat penyakit lelah 
♡merawat alahan kulit dengan cepat dan berkesan.
♡melincirkaan saluran darah
♡berkemampuan untuk mencairkan darah untuk pengaliran darah yang lancar
♡melambatkan kepekatan darah. 
.
.
choose only THE BEST!! u deserve 'hat..! 


.

YOur truly Shaklee Independent Distributor Husna Rahman
Looking for more healthy tips lets explore my page TIP SIHAT or FACEBOOK Husna Rahman  
or personally talk to me via sms/whatsapp 011-2557 9903 or e-mail me at husnasukahijau@gmail.com
Or meet me on instagram @husna.rahman
🚲..🚙..🚄..🚃..🚉..🚅..🚤..🚢
-Because life is a journey. A beautiful journey worth if you have a healthy life-

No comments:

Post a Comment