Sunday, 30 August 2015

Selamatkah anak anda makan VITALEA FOR KID?

Assalamualaikum.
Entry kali ni kita disscuss apa itu VITALEA FOR KID?
Pastu selamat ke anak-anak makan VITALEA FOR KID ni?
Apakah ciri-ciri VITALEA FOR KID ni yang menyebabkan ia MULTIVITAMIN KANAK-KANAK PALING TERBAIK dalam membekalkan nutrisi, vitamin dan mineral penuh untuk anak-anak kita?
.
Vitalea for kid ni direka khas berdasarkan 100 + tahun sains pemakanan dari pakar pemakanan dan saintis penyelidikan diShaklee, FORMULA ALL- NEW ini mengandungi spektrum penuh mikronutrien.

Mengandungi 18 Vitamin & Mineral yang
amat diperlukan untuk pertumbuhan normal kanak-kanak dan pembangunan antibodi
mereka.

Vitalea for kid ni macam gula-gula tapi BUKAN gula-gula. Dan yang paling penting tidak merosakkan gigi yang dan tidak menggalakkan kaviti. Malah ia dipanggil “gula-gula mesra gigi” ..hehhe..manja dan nakal je nama dia kan..?? 

meleleh-leleh tengok lolipop neh...huh!!

Berperisa anggur dan pasti disukai ramai kanak-kanak.
Rasanya kalau bukan kanak-kanak pun suka...ekekke.... eh jap sangat la elok
untuk yang “tak reti” nak telan vitamin..


Cuba baca colouring gambar kat bawah ni....menarik!! yummiess lagii..



Pastu selamat ke tak ni? Insyallah SELAMAT. BAGAIMANA?

1. Tidak merosakkan gigi

2. Saiz yang sederhana 


3. Tidak menggemukkan

4.  Tidak membahayakan kesihatan malah meningkatkan lagi taraf kesihatan dengan 
membekalkan nutrient penuh yang diperlukan oleh kanak-kanak sihat.

5. Semulajadi dan BUKAN sintetik.

6. Sangat selamat untuk jangka masa pendek dan panjang
side effect? anak-anak tambah cergas dan sihat.

.
So, rasa-rasa selamat ke tak..?? berbaloi tak??

BONUS BESAR PUNYA KALI NI TAU BELI 3 PERCUMA 1..
jum cepat-cepat dapatkannya sebelum OGOS melabuhkan tirainya dan xdeee dah lagi harga BONUS..hubungi Husna untuk pembelian dengan harga berbaloi-baloi malah mampu milik lagi-lagi dengan keadaan ekonomi tengah pressure ni kan..
.
.
.
yOur truly Shaklee Independent Distributor Husna Rahman
Looking for more healthy tips lets explore my page TIP SIHAT or FACEBOOK Husna Rahman
or personally talk to me via sms/whatsapp 011-2557 9903 or e-mail me at husnasukahijau@gmail.com
Or meet me on instagram @husna.rahman
🚲..🚙..🚄..🚃..🚉..🚅..🚤..🚢
-Because life is a journey. A beautiful journey worth if you have a healthy life-


No comments:

Post a Comment