Saturday, 13 June 2015

MENGHINDARI itu beratus beribu berjuta kali lebih baik dari MENGUBATI !!!

Assalamualaikum dan salam sayang semua
Hari ni sedikit kisah-penceritaan Husna bersama legasi Shaklee..kami bukan sekadar berbisnes tapi terlakarnya ukhwah- menyemarakkan lagi semangat juang kami di legasi ini.

Semalam done perjumpaan pertama kali bersua muka dengan master Nur Zahirah aka granny Shaklee ku yang kaya raya ilmu, pengalaman dan wang Insyallah bincang keistimewaan- keistimewaan yang Shaklee tawarkan untuk kita. Insyallah nanti Husna akan kongsikan untuk anda jugak jika anda berhajat untuk bersama-sama legasi kami. LEGASI ANUGERAH TERINDAH: LEGASI BARISAN JUTAWAN. Bersama kita nikmati kebaikan, kebaikan dan kebaikan dan juga kebaikan untuk kita jalani hidup kita dengan sihat.

 Because life is a journey. A beautiful journey worth if you have a healthy life. 
Rite? 

Iye menghindari itu beratus beribu berjuta kali lebih baik dari mengubati.

Percayalah bila dah sakit kos perubatan itu lebih tinggi. Berapa tinggi sangat yang Husna duk bisingkan ni? Fine sila rujuk bawah ni…percaya ke percaya anda tengok sendiri..Husna siap buatkan xtra large lagi foto kat bawah ni...


Banyak ke tak banyak ke….sanggup ke tak sanggup ke…mampu ke tak mampu ke
Anda lihat anda baca anda hadam anda fikir anda tanya hati anda..???
Kemudian jawab kat diri sendiri apa aje yang anda mahukan-perlukan untuk diri anda dan insan-insan kesayangan di sekeliling anda.



TENTANG KAMI




we truly different




kami tak buat stock ye...xdenye wajib -perlu buat stock sampai ratusan-puluhan ribu...pilihan ditangan masing-masing..nak ke taknak?? follow method bisnes anda..anda bentukkan-designkan sendiri bisnes anda
seelok-eloknya pilihlah leader yang boleh membimbing anda - tidak membiarkan anda terkapai-kapai sendirian
alhamdulillah kami di Legasi Anugerah Terindah merupakan family yang support each other. Insyaallah. Leader-leader kami yang sangat up to date tentang bisnes semasa serta sangat fokus membimbing kami because we are together!!
kami ada pilihan untuk pos sendiri kepada customer atau pihak Shaklee yang poskan kerana kami disediakan sistem lengkap dan kukuh untuk berurusan secara terus

 LEGASI ANUGERAH TERINDAH (LAT) WE ARE FAMILY WHO ENCOURAGE TOGETHERNESS.
TOGETHER WE EXPLORE A JOURNEY TO "SIHAT" - HAPPY LIFE

...===...
jom sertai Husna kita berbisnes-berukhwah
.
Nak kongsikan-tanyakan Husna pon boleh jugak jum pm
011-2557 9903 atau FB - Husna Rahman atau nak e-mail husnasukahijau@gmail.com atau instagram @husna.rahman
Kita bincang-sembang-santai sama-sama dari hati ke hati sambil-sambil sambungkan ukhwah. Lelaki-perempuan jangan bimbang bisa diatur.. kalau anda lelaki Husna boleh suggestkan SID lelaki untuk anda.
Bisa diatur ya!!
...


Moto-misi-visi Husna bantu anda untuk anda bantu diri anda. 


No comments:

Post a Comment