Sunday, 5 April 2015

Kenapa perlu Shaklee?Kenapa anda perlu pilih SHAKLEE berbanding produk lain? Sedangkan sudah banyak produk KESIHATAN yang lain yang mungkin lebih murah dan senang diamalkan?

Kerana Shaklee merupakan satu BRAND yang boleh dipercayai dan selamat diamalkan berdasarkan tempoh bertapaknya Shaklee di Malaysia sejak 20 tahun yang lepas manakala sudah bertapak di persada dunia sejak 1956.

Produk Shaklee telah diamalkan sejak turun-temuran 

p/s: moyang aku dulu pun amal Shaklee. Alhamdulillah pada umurku 15 tahun aku masih sempat mengenali beliau yang pada umur 90 tahun masih mampu melakukan aktiviti –aktiviti seharian, mengajar, bercerita kisah nabi dan sahabat dan membaca al quran serta hadis.

Kami terdiri daripada pakar-pakar nutrisi yang boleh membimbing anda tentang cara- cara yang betul dalam pemakanan multivitamin

Kami dipandu satu kumpulan tersusun bagi membantu anda mengamalkan pemakanan vitamin secara sihat dan efektik. Oleh itu kami sebagai pengedar Shaklee dibekalkan dengan panduan nutrisi lengkap suplimen untuk membantu anda lebih sihat dan efektif. 

Jadi sebarang kemusykilan anda boleh bertanya secara terus dengan pengedar anda. Insyallah kami sebagai pengedar memegang tugas untuk membimbing anda.

Produk Shaklee berdiri teguh dengan berlandaskan 3  misi utama
1.     Sentiasa selamat
2.     Sentiasa berfungsi
3.     Sentiasa mesra alam

Kerana tujuan utama kami adalah untuk memberikan kehidupan yang lebih sihat dan lebih baik tanpa bahan kimia KERANA KAMI PERCAYA ALAM MEMEGANG JAWAPAN KEPADA KEHIDUPAN YANG PANJANG, SIHAT DAN PRODUKTIF. 

Setiap ramuan produk Shaklee adalah jelas dan boleh difahami oleh pengguna.Hampir semua produk Shaklee menggunakan sumber ekstrak daripada tumbuh-tumbuhan berbanding sumber haiwan. Contoh-contoh produk yang diekstrak dari sumber haiwan: IKAN

Shaklee Collagen Powder à Diekstrak dari sisik ikan merah
Omega Guard à Diekstrak dari ikan air sejuk(sardine, mackerel, herring, anchovies/ikan bilis)


Shaklee mendapat kelulusan KKM serta pengiktirafan sijil HALAL ……Shaklee boleh bantu anda jana pendapatan sehingga 6 angka.
Begitu banyak faedah dan peluang yang akan anda temui lagi sebaik sahaja anda sertai kami. 


      Jum berdaftarlah dengan kami untuk anda nikmati kebaikan dan kelebihannya.


No comments:

Post a Comment